Om oss

Velkommen til Oslo Rør & Sanitær – din pålitelige rørlegger på Alexander Kiellandsplass i Oslo! Vi er stolte av å være en sentrumsnær rørlegger som betjener hele byen med våre førsteklasses tjenester.

Som et AS siden 2009, og med godkjenning som lærebedrift, startbankleverandør og Mesterbedrift har vi et sterkt fokus på kvalitet og kompetanse. Med solid bransjeerfaring siden 2006 kan vårt dedikerte team av fagfolk tilby ekspertise innen tradisjonelle rørleggertjenester. Vi håndterer alt fra små reparasjoner til store prosjekter for både profesjonelle og private kunder.

Våre kunder kan være trygge på at vi leverer avtalt tjeneste til avtalt tid og pris, uansett om oppdraget er stort eller lite. Vi setter vår ære i å opprettholde vårt løfte om punktlighet og prisgjennomsiktighet, slik at våre kunder kan ha full tillit til vårt arbeid.
I våre nybyggprosjekter er vi engasjert gjennom hele prosessen, fra den første skissen på tegnebordet til den siste finishen. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter og tjenester som oppfyller og overgår forventningene til våre kunder. Med en solid kombinasjon av erfaring, kunnskap og dedikasjon, sikrer vi at dine rørleggerbehov blir håndtert på en effektiv og pålitelig måte.

Velg Oslo Rør & Sanitær for pålitelige og profesjonelle rørleggertjenester i Oslo. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud.

1480951387377
1480951388392
1481019321589
godkjent-laerebedrift
startbank-logo

HOS OSS FÅR DU

customer-satisfaction1

Personlig kontakt

customer-satisfaction

Kvalitetssikret arbeid

deal

Jobber til avtalt pris

time

Punktlighet